Egeberg Tagdækning - Årslev - Fyn - Trekantområdet

   
 

Egeberg Tagdækning - Når en aftale er en aftale!

 
 

Egeberg Tagdækning

Hos Egeberg Tagdækning får du både kvalitet i rådgivning og arbejdets udførelse. Vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter, hvilket sikrer et tag, som holder i mange år.

Tagdækkker siden 1996 - Fyn og Trekantområdet

Egeberg Tagdækning er et enmandsfirma, som er etableret i 2008. Firmaets indehaver, tagdækker Brian Egeberg Rasmussen, har været tagdækker siden 1996.

 

 

Et- eller tolags renovering?

Etlags renoveringer bruges typisk til listedækninger eller andre hældningstage. Ved renovering af flade tage anbefaler vi en tolags løsning, med under- og overpap.

 

Tagdækningsopgaver på Fyn og i Trekantsområdet

Egeberg Tagdækning opererer primært på på Fyn og i Trekantsområdet, men vi udfører tagdækker-opgaver i hele Danmark inden for:

  • Tagdækning med tagpap på nye bygninger.
  • Tagdækning på ældre bygninger - Reparation og ny tagdækning.
  • Sommerhuse med tagpap - Nybygning og renovering.
  • Garager og carporte med tagpap -  nybygning og renovering.

Lad fagmanden udføre arbejdet

Har du overvejet at lave dit tag selv, er vores bedste råd: Lad være!. De materialer man som privat kan købe i byggemarkederne er ikke af samme kvalitet, som dem vi som fagfolk arbejder med. Desuden kræver det specialværktøj samt diverse teknikker, for at taget bliver tæt og pænt at se på i mange år.

 

 

   

 

 

En teknologisk revolution

Når man laver et tag med tagpap få man et meget fleksibelt og holdbart tag. Tagpap kan bruges til de fleste tagkonstruktioner, og bliver fantastisk flot på både nye og ældre huse.

Læs mere.....