Egeberg Tagdækning - Årslev - Fyn - Trekantområdet

   
 

Egeberg Tagdækning - Når en aftale er en aftale!

 
 

Tagdækning med tagpap

Tagdækning med tagpap giver mange muligheder for at give dit byggeri en ganske særlig karakter og egenart med mange års holdbarhed.

Listedækning med tagpap

Listedækning er en meget populær tagpapløsning, som bryder tagfladen, og giver den dybde med smukke vertikale linjer.  Listedækning udstråler både kvalitet og godt design, og er med til at understrege en bygnings arkitektur. At lave en pæn listedækning er en tidskrævende proces, og er derfor noget dyrere, end en almindelig flad tagdækning.

 

 

Listedækning udstråler kvalitet

Listedækning udstråler både kvalitet og godt design, og er med til at understrege en bygnings arkitektur.

 

Tidligere var det primært sommerhuse, der fik lavet listedækninger, men i dag laver Egeberg Tagdækning også listedækning på mange helårshuse. Listerne bygges ind mellem overpap, og kan placeres med en hvilken som helst afstand under en meter. For at undgå spild arbejder Egeberg Tagdækning med tre standard bredder: 60 cm, 75 cm og 100 cm.

Tagpap på fladt tag

Tagpap kan bruges på tage med og uden hældning og stort set alle bygningstyper lige fra luksusvillaen, lagerhaller, carporte til legehuset i haven. Den moderne byggestil udfordrer ofte de traditionelle former og hældninger, den udfordring har ofte kun en løsning. Nemlig tagpap. Tagpaps smidighed og fleksibilitet passer nemlig perfekt til de mange arkitektoniske udfordringer. Tagpap findes i flere forskellige farver og mulighederne er mange både til store og små opgaver.

 

 

Et smidigt og fleksibelt materiale

Tagpap er smidigt og fleksibelt og passer dermed perfekt til de mange arkitektoniske udfordringer.

 

 

   

 

 

En teknologisk revolution

Når man laver et tag med tagpap få man et meget fleksibelt og holdbart tag. Tagpap kan bruges til de fleste tagkonstruktioner, og bliver fantastisk flot på både nye og ældre huse.

Læs mere.....