Egeberg Tagdækning - Årslev - Fyn - Trekantområdet

   
 

Egeberg Tagdækning - Når en aftale er en aftale!

 
 

Renovering af gammel tagdækning

Når man laver en renovering af et tagpaptag, dvs. lægger tagpap på eksisterende paptag, kan man vælge at bruge det gamle tagpap som underlag og lave en et-lags løsning med overpap.

Lappeløsning eller nyt tag?

Gamle tag kan sagtens repareres med en ny inddækning eller nogle lapper tagpap. Men nogle gange kan det dog bedre betale sig med et helt nyt tag. Normalt vil man kunne lægge nye tag direkte ovenpå det gamle. Men hvis der er mange dampbuler og ujævnheder, kan det være nødvendigt at fjerne det gamle tagpap, selvom det er stort og tidskrævende arbejde.

 

 

Et- eller tolags renovering?

Etlags renoveringer bruges typisk til listedækninger eller andre hældningstage. Ved renovering af flade tage anbefaler vi en tolags løsning, med under- og overpap.

Reparation af fladt built-up tag

Built-up-tag er betegnelsen for et fladt tag, hvor tagdækningen typisk udføres med tagpap. I nogle tilfælde lægges flere centimeter perlegrus på tagpapoverfladen, hvilket gør det vanskeligt at afsløre eventuelle utætheder i tagpappet. Der findes to typer built-up tag. På den ene type sidder småstenene fast i tagpappet, på den anden type ligger småstenene løst ovenpå tagpappet. Hvis stenene sidder fast, er der to måder at renovere. Enten fjerner man alt tagpappen, eller man lægger en 20 mm hård isoleringsplade, og derefter underpap og overpap ovenpå. Hvis stenene ikke sidder fast kan man nøjes med at fjerne stenene, og lægge et lag underpap samt et lag overpap ovenpå.

Smøring af gammelt tagpap - det du ikke!

Der er flere producenter, der reklamerer med produkter til at male og smøre på gammelt tagpap. Det er dog vores erfaring, at disse produkter ikke holder ret længe. Derfor er vores råd: ring til en fagmand med det samme, så spilder du ikke pengene på gør-det-selv-produkter.

 

 

   

 

 

En teknologisk revolution

Når man laver et tag med tagpap få man et meget fleksibelt og holdbart tag. Tagpap kan bruges til de fleste tagkonstruktioner, og bliver fantastisk flot på både nye og ældre huse.

Læs mere.....